Witamy!
Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.
Prośba o urlop ? [Zamknięte]
- Pytanie został zamknięty z powodu: niezwiązane z tematem lub nieaktualne
przezWitajcie :)
Coraz więcej wiem, z coraz większą ilością problemów potrafię sobie poradzić ale ... dzisiaj napotkałem problem z którym nie potrafię sobie poradzić, ba problem jest stary i do tej pory chyba nie znaleziono na niego problemu (a może to tylko ja nie potrafię znaleźć).
Otóż zaleznie od ustawień uprawnień użytkownika (user) podczas tworzenia nazwijmy to "prośby o urlop" (Leave request) pojawia się błąd którego ni jak nie mogę przeskoczyć. Komunikat:
__________________________________________________________________________________________________________
The employee or employee category of this request is missing. Please make sure that.
__________________________________________________________________________________________________________
Jak mam rozumieć "user login połączony z pracownikiem" ? Gdzie jest jakies miejsce gdzie mozna je połączyć ?
Właściwie mogę problem "ominąć"ale nie sadzę aby to było rozsądne rozwiązanie. Otóż zmiana uprawnień z "User" do "Officer" załatwia sprawę jednakże różnica jest znacząca.
Bądź na bieżąco
O tym forum
Narzędzia do pytań
Statystyki
Spytał/a: 17.03.2015, 13:51 |
Oglądano: 1195 razy |
Ostatnia aktualizacja: 27.03.2015, 12:24 |