Witamy!

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.

0

Prośba o urlop ? [Zamknięte]

przez
Dr.One
na 17.03.2015, 13:51 1195 odsłony

- Pytanie został zamknięty z powodu: niezwiązane z tematem lub nieaktualne

przez
Dr.One
na 19.04.2015 12:02:39

Witajcie :)

Coraz więcej wiem, z coraz większą ilością problemów potrafię sobie poradzić ale ... dzisiaj napotkałem problem z którym nie potrafię sobie poradzić, ba problem jest stary i do tej pory chyba nie znaleziono na niego problemu (a może to tylko ja nie potrafię znaleźć).

Otóż zaleznie od ustawień uprawnień użytkownika (user) podczas tworzenia nazwijmy to "prośby o urlop" (Leave request) pojawia się błąd którego ni jak nie mogę przeskoczyć. Komunikat:

__________________________________________________________________________________________________________
The employee or employee category of this request is missing. Please make sure that.
__________________________________________________________________________________________________________

Jak mam rozumieć "user login połączony z pracownikiem" ? Gdzie jest jakies miejsce gdzie mozna je połączyć ?

Właściwie mogę problem "ominąć"ale nie sadzę aby to było rozsądne rozwiązanie. Otóż zmiana uprawnień z "User" do "Officer" załatwia sprawę jednakże różnica jest znacząca.

1
Dr.One
na 27.03.2015, 12:24

Znalazłem powód, "Related user" musi byc wpisana nazwa użytkownika powiązanego ... w tym wypadku trzeba przywiązać "siebie" do "siebie" ... dziwne ... Niemniej, po uzupełnieniu tego pola "leave request" działa poprawnie

• Oflaguj

Bądź na bieżąco

O tym forum

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze. Przeczytaj wytyczne

Narzędzia do pytań

3 obserwujący

Statystyki

Spytał/a: 17.03.2015, 13:51
Oglądano: 1195 razy
Ostatnia aktualizacja: 27.03.2015, 12:24