Witamy!
Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.
Potwierdzenie zamówienia
Witam, mam takie pytanie. Kilka dni temu miałem na fakturze Potwierdzenie zamówienia. Teraz tego nie mam. By mogł ktoś podpowiedzieć jak to przywrócić z powrotem ? :)
Może może masz zainstalowane jakieś dodatkowe moduły, "nie oryginalne"? Ja nie przypominam sobie istnienia takiego klawisza na formularzu faktury. To już potwierdzone zamówienie sprzedaży pozwala zwykle generować dopiero fakturę, a nie odwrotnie.
Mam zainstalowane zarządzanie projektem, teraz juz nie bo usunąłem. Wcześniej gdy tego nie miałem wszystko było oki
Twoja odpowiedź
Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!
Bądź na bieżąco
O tym forum
Narzędzia do pytań
Statystyki
Spytał/a: 12.01.2018, 08:08 |
Oglądano: 1336 razy |
Ostatnia aktualizacja: 12.01.2018, 09:23 |
Po pierwsze napisz o którą wersję systemu ci chodzi. Po drugie, nie przypominam sobie aby potwierdzanie zamówienia sprzedaży było gdzieś na fakturach.