Witamy!

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.

0

Odoo 9 na Windows backup, integralność bazy dany

przez
Piotr Szlązak
na 17.06.2016, 09:38 1908 odsłony

Witam serdecznie.

Chciałbym w końcu w firmie wdrożyć odoo. Po różnych próbach, reinstalacjach doprowadziłem do stanu takiego że mam jakieś błędy w bazie danych. Dokładnie w elemencie product.product (nie pozwala wystawiać faktur) (zakładam że to dlatego że coś odinstalowałem) poza tym nie moge doinstalowywać dodatków (podobno to jest problem wersji 9.0 ale jest jakaś modyfikacja , która to omija)

Szukam kogoś kto ustawi stały backup bazy danych, stworzy system szybkiego odzyskiwania z tego backupu; doprowadzi bazę danych do stanu bez błędów i umożliwi instalowanie dodatków. Mile widziana stała współpraca na przyszłość.

Sprawa w miarę pilna - najlepiej zdalnie przez TeamViewer.

Twoja odpowiedź

Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!

Bądź na bieżąco

O tym forum

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze. Przeczytaj wytyczne

Narzędzia do pytań

4 obserwujący

Statystyki

Spytał/a: 17.06.2016, 09:38
Oglądano: 1908 razy
Ostatnia aktualizacja: 17.06.2016, 09:38