Witamy!
Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.
Magazyn - wartość
Witam, czy istnieje możliwość aby nasz magazyn pokazywał gdzieś wartość wszystkiego co się w nim znajduje? Może ktoś zna jakiś dodatek który mógłby polecić?
Hej niestety nie mam tych opcji w menu Magazynowanie-Raportowanie mam tylko opcje -raport -przesunięcia -przesunięcia produktu. Czegoś nie zainstalowałem? Mam magazyn ale bez pokazywania wartości....Odoo w wersji 12
Musi być zainstalowana aplikacja fakturowanie....to chyba to
Możliwe, że twe menu "przesunięcia" błednie jest przetłumaczony - co widać w tym raporcie? Czy jest na nim pole wartość?
Bez zainstalowanego modułu stock_account magazyn nie będzie wyceniany. Jest ujmowany wtedy tylko ilościowo.
hmm nie mam takiego modułu zainstalowanego ani do zainstalowania, muszę go pobrać?
wychodzi że instalując moduł stock_account instalujemy aplikację "Fakturowanie" i opcje wycena magazynów się pojawia.
Twoja odpowiedź
Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!
Bądź na bieżąco
O tym forum
Narzędzia do pytań
Statystyki
Spytał/a: 23.04.2019, 07:59 |
Oglądano: 885 razy |
Ostatnia aktualizacja: 01.08.2019, 05:42 |
Na czym dokładniej polega Twój problem, przecież w menu magazynu dostępne jest raport "wycena magazynów", dostępny jest także raport "Zapasy na dzień"? Z której wersji Odoo korzystasz?