Witamy!

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.

0

Import nazw towarów

przez
vandrad
na 02.05.2016, 11:59 3068 odsłony

Witam,

Czy system ma mozliwosc ( z tego co widze po forum pewnie tak) zaimportowania listy produktów? Mam mozliwosc importu klientow ale nie widze takiej mozliwosci dla produktow

pozdrawiam

0
vandrad
na 04.05.2016, 18:23

Witam,

poklikałem i okazało się że problemem jest widok produktów, tak jak w przypadku firm można to zaimportować w ustawienia> firmy i jest import, tak w przypadku magazyn produkcja wyswietla sie widok kanban i nie widac wogole opcji importu. Po przelaczeniu na liste ikonka sie pojawia.

pozdrawiam

• Oflaguj

Wszystko się da ..... to przecież Odoo ;) 10 minut klepanie i masz moduł do importowania czego dusza zapragnie ;)

Dr.One
na 18.05.2016, 22:10

0
Janusz Stefaniak
na 04.05.2016, 13:37

O ile mi dobrze wiadomo, klawisz "Import" widnieje zarówno na liście kontrahentów jak i na liście towarów. Może coś masz pokićkane w systemie. Zrób globalne update.

• Oflaguj

Twoja odpowiedź

Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!

Bądź na bieżąco

O tym forum

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze. Przeczytaj wytyczne

Narzędzia do pytań

4 obserwujący

Statystyki

Spytał/a: 02.05.2016, 11:59
Oglądano: 3068 razy
Ostatnia aktualizacja: 04.05.2016, 18:23