Witamy!
Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.
Import fv błędny produkt
Witam jak w temacie podczas importu fv w pierwszym polu pojawia się błędny produkt, mimo iż po sprawdzeniu w liscie produktów jest on prawidłowy "invoice_line/product_id/id". Natomiast opis jest prawidłowy. Po wyeksportowaniu fv od tego samego dostawcy kod produktu był taki sam ale po imporcie wstawia juz zły ktoś ma pomysł dlaczego
Witam, dzieki za odpowiedź.
Mam ileś tam produktów na magazynie wyeksportowałem sobie wszystkie i np Diesel ma :
__export__.product_template_81;Diesel, przypisałem ze starego suportu produktom kody i podczas importu fv w nazwie produktu wstawia zupełnie inny a w opisie jest poprawny. Fakt nie rozróżniam "modeli product_template i product_product". Wyeksportowałem wszystkie możliwe dane produktów z magazynu i nigdzie nie występuje product_product, pojawia się on dopiero jak eksportuję fv.
Twoja odpowiedź
Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!
Bądź na bieżąco
O tym forum
Narzędzia do pytań
Statystyki
Spytał/a: 21.02.2017, 15:10 |
Oglądano: 3123 razy |
Ostatnia aktualizacja: 22.02.2017, 07:20 |
Witam, dzieki za odpowiedź.
Mam ileś tam produktów na magazynie wyeksportowałem sobie wszystkie i np Diesel ma :
__export__.product_template_81;Diesel, przypisałem ze starego suportu produktom kody i podczas importu fv w nazwie produktu wstawia zupełnie inny a w opisie jest poprawny. Fakt nie rozróżniam "modeli product_template i product_product". Wyeksportowałem wszystkie możliwe dane produktów z magazynu i nigdzie nie występuje product_product, pojawia się on dopiero jak eksportuję fv.
Serdecznie pozdrawiam
Marcin Matuk
ul. Przędzalniana 8
15-688 Białystok
NIP: 542-173-80-42
-----------------------------------------------------------
Informacja ta jest poufna. Ostrzegamy, iż kopiowanie lub dystrybucja tej wiadomości jest dozwolona tylko przez adresata. Jeśli nie jesteście Państwo adresatem tej informacji prosimy o szybkie poinformowanie o tym fakcie nadawcy i trwałe usunięcie wiadomości ze skrzynki pocztowej.