Witamy!

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.

0

Faktura Sprzedaży

przez
Rafał Bednarz
na 07.12.2016, 15:40 2999 odsłony

1. Cześć, gdzie mogę wpisać numer konta żeby zaciągał mi się on od razu do faktury sprzedaży? 2. Czy jest możliwość zdefiniować sobie tego w taki sposób żeby przy wybieraniu walutu zaciągał się inny numer konta?

Może najpierw podaj o którą wersję systemu Ci chodzi?

Janusz Stefaniak
na 08.12.2016, 20:33

0
Rafał Bednarz
na 09.12.2016, 08:51

Pewnie, 

Wersja 9.0c-20161023 (Community Edition)

• Oflaguj

Cześć, ponawiam temat, cały czas walczę z dostosowaniem faktury do polskich wymogów w wersji 9.0. Chciałbym teraz usunąć faktury który stworzyłem w trakcie testowania ale wyskakuje mi komunikat: Nie możesz modyfikować zaksięgowanych zapisów w tym dzienniku.

Najpierw ustaw w dzienniku zezwolenie na anulowanie zapisów. Gdzie mogę ustawić zezwolenie na anulowanie zapisów?

Rafał Bednarz
na 13.12.2016, 09:23

Cześć, ponawiam temat, cały czas walczę z dostosowaniem faktury do polskich wymogów w wersji 9.0. Chciałbym teraz usunąć faktury który stworzyłem w trakcie testowania ale wyskakuje mi komunikat: Nie możesz modyfikować zaksięgowanych zapisów w tym dzienniku.

Najpierw ustaw w dzienniku zezwolenie na anulowanie zapisów. Gdzie mogę ustawić zezwolenie na anulowanie zapisów?

Rafał Bednarz
na 13.12.2016, 09:23

Twoja odpowiedź

Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!

Bądź na bieżąco

O tym forum

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze. Przeczytaj wytyczne

Narzędzia do pytań

4 obserwujący

Statystyki

Spytał/a: 07.12.2016, 15:40
Oglądano: 2999 razy
Ostatnia aktualizacja: 09.12.2016, 08:51