Witamy!
Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.
Faktura Sprzedaży
1. Cześć, gdzie mogę wpisać numer konta żeby zaciągał mi się on od razu do faktury sprzedaży? 2. Czy jest możliwość zdefiniować sobie tego w taki sposób żeby przy wybieraniu walutu zaciągał się inny numer konta?
Pewnie,
Wersja 9.0c-20161023 (Community Edition)
Cześć, ponawiam temat, cały czas walczę z dostosowaniem faktury do polskich wymogów w wersji 9.0. Chciałbym teraz usunąć faktury który stworzyłem w trakcie testowania ale wyskakuje mi komunikat: Nie możesz modyfikować zaksięgowanych zapisów w tym dzienniku.
Najpierw ustaw w dzienniku zezwolenie na anulowanie zapisów. Gdzie mogę ustawić zezwolenie na anulowanie zapisów?
Cześć, ponawiam temat, cały czas walczę z dostosowaniem faktury do polskich wymogów w wersji 9.0. Chciałbym teraz usunąć faktury który stworzyłem w trakcie testowania ale wyskakuje mi komunikat: Nie możesz modyfikować zaksięgowanych zapisów w tym dzienniku.
Najpierw ustaw w dzienniku zezwolenie na anulowanie zapisów. Gdzie mogę ustawić zezwolenie na anulowanie zapisów?
Twoja odpowiedź
Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!
Bądź na bieżąco
O tym forum
Narzędzia do pytań
Statystyki
Spytał/a: 07.12.2016, 15:40 |
Oglądano: 2999 razy |
Ostatnia aktualizacja: 09.12.2016, 08:51 |
Może najpierw podaj o którą wersję systemu Ci chodzi?