Witamy!

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.

0

Dodatkowe przyciski w karcie produktu [Zamknięte]

przez
Dr.One
na 05.06.2015, 14:37 1588 odsłony

- Pytanie został zamknięty z powodu: niezwiązane z tematem lub nieaktualne

przez
Dr.One
na 22.09.2015 13:30:03

Panowie, taaak wiem,  kolejny bezsensowny pomysł ... ale jak już wielokrotnie pisałem specyfika mojej firmy i magazynu jest odmienna od Waszych i pogląd na Odoo i jego wykorzystanie także więc proszę nie mówcie mi, że to bez sensu tylko jak to zrobić.

Tak wiem, PoS .... nie potrzebuję i nie chcę chyba, że będzie taka potrzeba :)

Otóż jak na załączonym obrazku, przydały by mi się takie dwa przyciski. Same przycisku to pikuś ale przywiązać do nich akcję ...... gorzej. Szczególnie gdy produkt znajduje sie w więcej niz jednym miejscu. Wtedy system pobiera sobie dane z "kosmosu".

Myślę, ze jakoś da się ten problem rozwiązać w prosty sposób ?

0
Janusz Stefaniak
na 08.06.2015, 10:44

W prosty sposób raczej sie tego rozwiązać nie da. Wypada zdefiniować najpierw, która lokalizacja będzie 'standardowa' dla danego produktu i z niej dopiero ewentualnie wykonywac operacje +1 i -1.

• Oflaguj

Tak własnie myślałem, w przypadku gdy produkt jest w jednej lokalizacji nie ma problemu w przypadku multi lokalizacji ... zaczyna się problem dlatego dodatek do "MOVE" z którym walczę powinien byc zdecydowanie łatwiejszym do rozwiązania i w obsłudze :)

Dr.One
na 08.06.2015, 10:56

Bądź na bieżąco

O tym forum

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze. Przeczytaj wytyczne

Narzędzia do pytań

3 obserwujący

Statystyki

Spytał/a: 05.06.2015, 14:37
Oglądano: 1588 razy
Ostatnia aktualizacja: 08.06.2015, 10:44