Witamy!

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze.

0

Problem z odoo v8, na google chrome

przez
Dawid Turoń
on 14.04.2016, 09:12 1076 odsłony

Witam, 

Zaktualizowałem google chrome do najnowaszej wersji 50.0.2661.75 m i od tej pory nie ładuje się podmenu. Nawet na demo na tej stronie podmenu się nie laduje. Gdzie szukać problemu?

ustawienia Chrome ? pop-upy ?

Dr.One
na 14.04.2016, 10:00

0
Janusz Stefaniak
na 15.04.2016, 11:59

Zerknij na wczorajszą poprawkę dla Chrome i przyczyny jej szybkiego anulowania:

https://github.com/odoo/odoo/commit/00ead29c7c1877de94be8c28bd587fa7acedcc69

https://github.com/odoo/odoo/commit/e1a99192bda1019a50be879cb0baaa72d447956a

 

 

  • Oflaguj

Dzięki Janusz, uratowałeś mi życie ;) Już myślałem, że coś mi padło ;)

Dr.One
na 15.04.2016, 20:40

Zdążyłem już 3 razy wywalić wszystko i odtworzyć ;) zanim przeczytałem twój post :)

Dr.One
na 15.04.2016, 21:27

Twoja odpowiedź

Spróbuj dać znacząca odpowiedź. Jeśli chcesz wypowiedzieć się na temat pytania lub odpowiedzi, po prostu użyj narzędzia komentowania. Proszę pamiętać, że zawsze można zrewidować swoją odpowiedź - nie ma potrzeby odpowiadać na to samo pytanie dwa razy. Także prosimy, nie zapomnij zagłosować - to naprawdę pomaga wybrać najlepsze pytania i odpowiedzi!

Bądź na bieżąco

O tym forum

Forum dla profesjonalistów i entuzjastów systemu Odoo. Dyskusje, porady, opinie, komentarze. Przeczytaj wytyczne

Narzędzia do pytań

4 obserwujący

Statystyki

Spytał/a: 14.04.2016, 09:12
Oglądano: 1076 razy
Ostatnia aktualizacja: 15.04.2016, 11:59